10 Kasım 2010 Çarşamba

Siyaset Akademisi 2'de Öğrencilere Bayram Hediyesi!

Yakından takip edenlerin bildiği üzere Haziran ayından beri İstanbul Aydın Üniversitesi'nde çalışıyorum. Banu Dalaman'ın başkanlığını yaptığı Türkiye Araştırmalar Merkezi'nde onun yardımcısı olarak çalışmaktayım. Küçük küçük projeleri hayata geçirirken kapsamlı program ve projeleri de uygulamaya koyduk. Bunların biri geçtiğimiz Mayıs ayında ilki gerçekleşen Siyaset Akademisi programı.
6 Kasım tarihinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Sn. Celal Doğan'ın açılışını yaptığı programımızda DP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Ahmet Özal'da bir konuşma yaptı. O haftanın detaylarını ve fotoğraflarını tam olarak burada görebilirsiniz!
"Vesayet ve Demokrasi - Azınlıklar ve Birlikte Yaşam - Siyaset ve Medya - Ekonomi ve İşsizlik - Terör - Yerel Yönetimler - Dış Politika ve Komşularla Sıfır Sorun - Kıbrıs Sorunu ve Çözümü - Siyasal İletişim Yönetimi - Siyaset ve İş Dünyası - Siyasal Örgütlenme - Sivil Toplum Kuruluşları - Enerji Politikaları - AB ve Medeniyetler İttifakı - Demokratik Açılım - Etkili İletişim ve Liderlik - Sanat ve Kültür Politikaları" başlıklarında 18 hafta sürecek olan bu programımız her cumartesi saat 10:00 - 17:00 arası gerçekleşecek.
Konuşmacı isimleri saymakla bitiremeyiz. Hepsini görmek için buraya bakınız!
Öğrenciler için Kasım ayı boyunca hem vize hem bayram hediyesi olarak bu eğitim 50 TL. Kayıt olmak isteyenler buradan bilgi alıp, kayıtlarını gerçekleştirebilirler.

1 yorum:

  1. Zekai bey merhaba,ilk önce Türkiye için çok gerekli bir projede yer aldığınız için sizi kutluyorum.özelliklede gençlerimizin(elbette her yaş için çok gerekli)daha bilinçli oy kullanıp,siyasetin hayatımızın her alanında var olduğunu ve bir yaşam biçimi olduğunu bilerek daha bilinçli hareket etmeleri için vede bizzat siyasete katılıp hizmet etmeleri açısından çok önemli...bende yıllar önce Marmara üniversitesinde sn.prof.dr.Necla pur(o zaman kendisi doçentti)önderliğinde yapılan ve çok da başarılı olan (yanılmıyorsam Türkiyede yapılan ilk siyaset kursuydu)katılmış ve sertifikamı almıştım.bende tüm katılan ve katılacak olanlara başarılar diliyor sizede tekrar kolaylıklar ve iyi günler diliyorum...

    YanıtlaSil

Twitter